III.

Sziasztok kedves Bádogemberek!

Idén is lesz Bádogember, zsinórban a harmadik, erre iszunk!
Mégpedig egész hétvégés kaland lenne, ekkor: 2015. június 19-21.

Lehet hogy most pár emberben egy világ omlik össze, de nem félünk kimondani: továbbra sem akarjuk szervezettségben, versenyző- és nézőszámban lenyomni Hawaiit, a Balatonmant, vagy Atádot.

Ellenben!
Anélkül, hogy a sportos, picit komolyabb oldal sérülést szenvedne, szeretnénk, ha idén a buli/közösségi része erősödne a dolognak. Nekünk (és talán többeknek is) tavaly nagyon hiányzott a végéről egy közös sörözés/szörfözés/sörfőzés/fürdés/beszélgetés/tábortűz/szalonnakolbász/bárakármi.Erre idén meglesz a lehetőség, ugyanis szállást keresett a Bádogember, és úgy tűnik talált, itt:

https://goo.gl/maps/UpQG5

Hotel Katica néven találjátok, de azért nem kell nagyon megijedni. Ez egy panzió, nagy füves területtel, sátrazási lehetőséggel, de lehet házakban is aludni. Ráadásul közel van a tavalyi, tavalyelőtti helyszínhez, így sok minden marad a régiben (már ami a versenyt illeti)

Persze ehhez az kell – és ezért is írunk már most nektek – hogy ti elgyertek – mégpedig lehetőség szerint egész hétvégére. Péntek délutáni érkezés, vasárnapi hazaindulás lenne ideális. Mint a legelső versenyen, emlékeztek? Nyilván nem korlátozunk senkit a szabad helyváltoztatásban, csak ha már itten van ez a verseny?buli?együttlét?izé? akkor jó volna tényleg együtt lenni veletek. Meg persze azért is ez a mi személyes szervezői kérésünk, mert nekünk az eredményhirdetés után kezdődne a buli, és ahhoz ti kellettek, mert ilyenkor már nagyon utáljuk egymást a Bálinttal

Ja, és hát van egy mocskos anyagi vonzata is az ügynek: ahhoz hogy ezen az új helyen legyen a verseny az kell, hogy jó páran ott is aludjunk.
Bármilyen furcsa, nem kerestek meg a neten minket, hogy lécci gyertek triatlonkodni, meg hangoskodni, hiszen mindenki tudja, hogy nincs szemetebb a triatlonosnál, mert kora reggel hangosan depózik, késő este meg ordibálva iszik.

Versenykiírással, nevezési felülettel, szállásinfókkal, határidőkkel és fenyegetésekkel hamarosan jelentkezünk, addig is a bádog legyen veletek!

Bálint von Harsány
Tamás von Schubert

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s